keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Bioresonanssi

Aluksi ihan lyhyesti niille, jotka eivät tiedä mikä on bioresonanssi. Biorenanssi on laite joka analysoi, tasapainottaa ja eliminoi ulkoisia ja sisäisiä tekijöitä, jotka vaikuttavat terveyteen. Esimerkiksi bakteereita, loisia ja muita taudinaiheuttajia. Mm. kehon eri osat, mineraalit, bakteerit ja virukset omaavat oman taajuuden, joita tällä bioresonanssi laitteella sitten etsitään.


Osa ihmisistä eivät usko tähän, mutta toisia tämä on auttanut. Se mikä toimii toiselle, ei välttämättä toimi toisella. Kaikkea kannattaa kokeilla ja etsiä omat keinot hoitaa itseään. Itse koin että bioresonanssi analysoinnista oli minulle paljon apua. Sain analysoinnin lopuksi pienimuotoisin bioresonanssi hoidon ja ohjeet joilla hoidan ongelmia kehostani. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!Kävin huhtikuussa mittauksessa. Bioresonanssi terapeutilla oli näkemys että jokaista taudinaiheuttajaa, bakteereita ja viruksia, kantavat loiset. Jotta kehon ongelmista ja sairauksista paranee, on ensiksi hävitettävä loiset elimistöstäsi. Näin ollen kehosta ei löydy enää mitään, missä nämä taudinaiheuttajat pääsevät pesimään. Minusta tämä näkemys on erittäin järkeenkäyvä.


Itseltäni löytyi jos minkälaista ongelmaa. Vikakohtia oli loppupeleissä 46. Kehostani löytyi homemyrkkyjä mittava lista, homeitiöitä, kolme eri loista ja niiden eri vaiheita, borrelioosi tottakai, ehrlichia, keuhkoklamydia ja malaria. Malarian kuullessani sanoin itsekin: ’’Ei minulla voi olla malariaa, en ole käynyt kuin Ruotsin ja Norjan lapissa. Asun Suomessa.’’ Opinpa itsekin uutta, sillä kuulemma Suomenkin hyttyset kantavat malariaa. Suomen malaria muoto ei tosin ole yhtä vaarallinen kuin tropiikin hengenvaarallinen malaria. Suomen hyttysistä tarttuva malaria sekoitetaan usein tavalliseen flunssaan tai kuumeeseen, ainoastaan oireet vain jatkuvat toistuvasti. Joten nyt itsekin tiedän että malarialta ei voi välttyä missään maailmassa.

Olen hoitanut itseäni nyt noin neljä viikkoa ohjeilla joita sain bioresonanssi terapeutilta. Rahatilanteeni takia pääsin aloittamaan häädöt todella myöhään, sillä jouduin ostamaan pikkuhiljaa tarvittavat ainekset. Pahoinvoinita ja närästystä esiintyi ensimmäisten viikkojen aikana. Hän varoitteli pahoivoinnin todennäköisyydestä, erityisesti yhden aineen kohdalla, jota minun tulisi ottaa kaksi kertaa päivässä. Syön sitä vain kerran päivässä, enempää en pysty. Ensimmäiden kahden päivän aikana meinasin oksentaa, muuten on närästänyt ja oksennut meinannut nousta ylös jossain vaiheessa päivää. En tahdo pystyä syömään pahoinvoinnin takia, joten sen takia aloitin ottamaan aineet iltaisin ennen nukkumaanmenoa, jotta välttyisin pahoinvoinnilta valveilla ollessani. Ikäväkseni en ole saanut nyt nukuttua kunnolla öisin ja heräilen usein, joten pahoinvointi ja närästys kiusaa minua öisinkin. Nyt olen pitänyt taukoa aineista, sillä kehoni tarvitsee ruokaa ja unta. Häätökuuri osottautui paljon hankalemmaksi kuin olisin kuvitellut. Toivottavasti saisin suorettua sen kunnialla loppuun jotta saisin häädettyä taudinaiheuttajat pois! Aika heikolle on näyttänyt, mutta yritän parhaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti