perjantai 9. kesäkuuta 2017

Keväisiä kuulumisia

Selviytymistä, muutto ja paikkakunnan vaihto, uuden aloittaminen, mahdollisuuksia, pettyneitä odotuksia ja suunnan kääntyminen paremmaksi. Näitä asioita oma kevääni on sisältänyt. Edellisestä blogitekstistäni on jo jonkin aikaa, joten ajattelin että nyt on sopiva aika päivitellä kuulumisia. Paljon on ehtinyt taas tapahtua, mutta elämä on sellaista, se menee eteenpäin. Onneksi omalla kohdalla se on muuttunut positiivisemmaksi.


Kuten jo ensimmäisessä lauseessa mainitsin muutto ja paikkakunnan vaihto tuli itselläni eteen. Näin kolme kuukautta uudella paikkakunnalla asuneena, voin kertoa että olen rakastunut nykyiseen kaupunkiini! Muutto täysin uuteen kaupunkiin yli 600km päähän kannatti. Muutto ei aivan mennyt odotusten mukaisesti, mutta ainahan siinä tapahtuu kaikenlaista. Lisäksi, kuten normaalia, vointini huononi pitkäksi ajaksi muuton jälkeen. Minulta meni kaiken kaikkiaan peräti 2kk että sain kaikki melkein kaikki laatikot purettua ja tavarat järjestettyä. Muuton jälkeen vointini romahti melkein heti ja vietin melkein petipotilaana seuraavat kaksi kuukautta. Muuton jälkeen seuraava projektini oli saada valmiiksi eräpäivään mennessä ennakkotehtävät. Hain opiskelemaan kuvataiteilijaksi ammattikorkeakouluun, mutta valitettavasti en päässyt edes pääsykokeisiin ja siihen viittasin pettyneinä odotuksina. Ensi vuonna uudestaan! Nyt pitää keksiä jotain muuta.


Olen käynyt uuden yksityisen lääkärin luona huonontuneen vointini takia kerran. Sain valtavasti uutta tietoa, mutta valitettavasti käynti jäi vain siihen yhteen. En ole saanut lääkäriä enää toistamiseen kiinni. Tätä se on kun on liian vähän lääkäreitä hoitamassa meitä borrelioosi potilaita, ei voi kuin harmitella! Sitten kävin huhtikuun aikana bioresonanssi mittauksesta, josta selitän myöhemmin tarkemmin.

Toukokuun aikana tapahtui ihme parantuminen, ja sitä se todellakin on! Kävin toukokuussa Ilmiö ja Lahja kurssilla, se oli kahden päivän mittainen kokonaisuus. Sen päätteeksi olen ollut siitä lähtien kivuton ja lähes oireeton. Elän maanpäällistä fantasiaa! En voi kuvailla kuinka hyvälle tämä tuntuu! Tästäkin kirjoitan enemmän omana tekstinä. Toukokuun aikana tuntui kuin maailma olisi kääntynyt täysin ympäri ja elämä olisi ruvennut hymyilemään minulle taas. En voi muuta sanoa kuin että ihmeitä kyllä tapahtuu ja rukouksiisi vastataan!



Nyt olen startannut taas kunnon kuntokuurin! Katsotaan miten kehoni siihen reagoi. Saatte kyllä tietää siitä kunhan vain viikot menevät eteenpäin ja saan kirjoiteltua tänne kuulumisia. Muuten olen elänyt hiljaista eloa kevään ajan ja kerännyt voimia, mutta nyt on aika taas kertoa saavutuksiani ja sisäisiä oivalluksiani mitä olen kevään aikana saanut. Ihanaa alkukesää kaikille! Nautitaan kesästä! <3

1 kommentti:

  1. Hieno homma! Olen iloinen puolestasi, että voit paremmin.

    VastaaPoista